Siirry pääsisältöön

REMAKEN ARVOT

Remaken arvot

Remaken arvot on mietitty niin, että niissä on tietynlainen jatkumo toisiinsa nähden. Kyse on siis prosessista, joka näkyy sekä henkilökohtaisella tasolla, että yrityksen toiminnassa. Tavoitteena on eheyttävä prosessi, jonka tuloksena ihminen pystyy ilmentämään toiminnassaan todellisia tarpeitaan ja toimimaan isomman kokonaisuuden hyväksi laajentaen itsensä kautta sekä toimintaa, että niiden tarkoitusperien vakiintumista.

Rehellisyys
Avoimuus
Luottamus
Itsetietoisuus
Rajojen rikkominen
Innovatiivisuus
Uudelleen oivaltaminen
Eettisyys
Ekologisuus 
Kestävä kehitys


Remake pyrkii aina toimimaan rehellisesti suhteessaan asiakkaaseen tai yhteistyötahoon. Remake toimii aina avoimesti niin, että asiakas tai Remaken kanssa yhteistyössä oleva taho voivat olla varmoja työnlaadusta. Tästä seuraa asiakkaan ja Remaken välinen luottamus siihen, että työ on tehty aina taatusti toiveiden mukaisesti. Molemminpuolisesta luottamuksesta asiakkaalle syntyy itsetietoisuus, jolloin yhteistyötaho voi ylpeästi kokea hyvää mieltä tehdystä työstä. Tästä seuraa myös rajojen rikkominen, eli kasvaminen ulos ehdollistetuista toimintamalleista.
Asiakkaan luovien kanavien avautuessa hän alkaa ajatella innovatiivisesti omasta pukeutumisestaan ja uudelleen oivaltaa itsensä ja luovuutensa. Hänen toimintansa kasvaa enemmän eettiseksikoska hän kokee säästävänsä luonnon resursseja vaatetuksellaan. Hänestä tulee enemmän ekologisesti tietoinen huomatessaan kuinka helposti me ihmiset voimme vaikuttaa ympäristöömme. Täten hän tukee kokonaisvaltaista kestävää kehitystä luodessaan jatkuvan suhteen ekologisesti toimivaan Remake EkoDesigniin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rose of the Garden alias Einarin kirkko

Palaan vielä hetkeksi jo niin kovin kaukana tuntuvaan kesään. Viime toukokuussa aloitin tekemään itselleni juhlamekkoa rakkaan ystäväni syntymäpäiville mutta päädyinkin tekemään näytösvaatteen joka sai ihastuttavan lempinimen -Einarin kirkko - Remade tiimiltä. Tavoitteenani oli tehdä jättiläismäinen kukka kaapin pohjalle kertyneistä silkki, satiini ja organza paloista. Mallina ihana Suvimarja Hoikkala. Päädyin ilokseni kokeilemaan monenlaisia eri tekniikoita rakkaaseen Einarin kirkkoseeni. Kuten satiinin virkkausta, paljettien kirjontaa, silkin työstäminen koristenauhaksi, organzan polttoa sekä dior-ruusujen tekoa. Jos Rose of the Garden olisi laulu, se ehdottomasti olisi tämä hyväntuulinen kipale The Libertininesilta: Lisää tekemisiäni löytynee blogistani Bite my Peach -Nea

REMAKE PODCAST - Mikä on REMAKE EKODESIGN AKATEMIA

REMAKE PODCAST - Tässä tokassa jaksossa Remaken perustaja Paula kertoo mikä on Remaken uusi aluevaltaus ja mikä on Ekodesign Akatemia... Jaksossa käydään läpi kenelle koulutukset on suunnattu, minkälaista koulutusta on tarjolla ja mitä suunnitelmia koulutuksen kanssa jatkossa on. Uutena osiona Paula kertoo myös uuden Superlect palvelun käyttöön otosta.

KUNTOUTTAVAN PSYKOTERAPIAN ÄLYTTÖMYYKSISTÄ

Tämä eihepiiri ei nyt varsinaisest liityy eko-ompelimon toimintaan mitenkään - ainakaan noin markkinoinnillisesta näkökulmasta. Täten saanen hieman avata syitä miksi tästä haluan kirjoittaa. Tästä kirjoituksesta tulee melkoisen pitkä - pahoittelut siitä. TERAPIAN TARVE NÄKYY YRITYKSISSÄ JA YRITTÄJISSÄ Kaikkien näiden vuosien aikana kun meillä Remakella on ollut harjoittelijoita, olemme toistuvasti olleet tilanteessa, jossa harjoittelija on ollut terapian tarpeessa tai terapiassa erinäisten mielenterveyteen liittyvien aiheiden piirissä. Vielä lähemmin aihe koskee minua yrittäjänä itsenäni. Kyllä - meitä terapian tarpeessa olevia olentoja on ihan joka puolella - myös niissä, jotka päällisin puolin näyttävät pärjäävän elämässä ihan kivasti. Kaippa se on myös niin, että kaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Itselläni on historiassa paljonkin asioita, joita olen terapiassa vuosien varrella työstänyt kelan tukemassa kuntouttavassa psykoterapiassa -  ja tule