Siirry pääsisältöön

KOHTA VAIHTUU VUOSI!!

Hello, Kaikki Remaken blogia vilkuavat! 

Johan on taas kulahtanut aikaa ja talven lumeton pimeys on kaapannut meidät pauloihinsa..
Remaken kellarissa tuhistaan mukavavasti kohden vuoden vaihdetta ja kuudennen tilikauden päätöstä hurjaa vauhtia.

Tohinaa tosiaan on riittänyt! 
Remake tuuppasi tuotantonsa läpi Touchpointin välittämänä SPONDAlle heidän vanhasta banderollista 500 kappaletta rantakassia ja ompelimon asikastöitä on hoideltu siinä sivussa. Harjoittelijoita on elokuun alun jälkeen keritty pyöräyttää harkkajakson läpi pian neljä ja viides harjoittelija Alma jatkaakin meidän kanssa helmikuulle.
Kuudeskin harjoittelija aloitti juuri pari viikkoa sitten ja tämä mallimestarin alku jatkaakin tiimissä vuoden eteenpäin harkaten neljä päivää viikossa.

Thirft Second hand on ollut esillä kaksi kertaa Kallio-liikkeen ja Kierrätystehtaan yteisesti järjestämässä Kallion puistokirppis goes Suvilahti tapahtumassa ja se on varmasti ollut koko tiimille kummallakin kerralla hieno kokemus! Paljon vaatetta ollaan saatu kierrätettyä ja siltä osin myös pieni kolehti kerättyä Pelastakaa Lapset ry:lle!

Remaken Mirjami rakentaa ekaa täyttä omaa mallistoaan asiakastöiden osittaisen hoitamisen lomassa vuosi sitten aloittamansa MEMin tuotemerkin nimissä. Mikäli Mirjami onnistuu tässä on mallisto ensimmäisiä laatuaan, sillä mallisto tullaan tuottamaan puhtaasti kierrätysmateriaaleista! Jo nyt alustus vaiheessa siihen on saatu upotettua paljon TRHIRFTin myytäväksi kelpaamatonta farkkua ja pian lähtee työstään myös collegea ja T-paita trikoota.


Joululomalla pyrimme pysyttelemään kokonaan välillä: 20.12-29.12.2012 sekä olemme suljettuna ti 31.12.2013 ja  ke1.1.2014 sekä loppiaisen ma 6.1.2014 
Olemme normaalisti auki jälleen 7.1.2014 lähtien!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rose of the Garden alias Einarin kirkko

Palaan vielä hetkeksi jo niin kovin kaukana tuntuvaan kesään. Viime toukokuussa aloitin tekemään itselleni juhlamekkoa rakkaan ystäväni syntymäpäiville mutta päädyinkin tekemään näytösvaatteen joka sai ihastuttavan lempinimen -Einarin kirkko - Remade tiimiltä. Tavoitteenani oli tehdä jättiläismäinen kukka kaapin pohjalle kertyneistä silkki, satiini ja organza paloista. Mallina ihana Suvimarja Hoikkala. Päädyin ilokseni kokeilemaan monenlaisia eri tekniikoita rakkaaseen Einarin kirkkoseeni. Kuten satiinin virkkausta, paljettien kirjontaa, silkin työstäminen koristenauhaksi, organzan polttoa sekä dior-ruusujen tekoa. Jos Rose of the Garden olisi laulu, se ehdottomasti olisi tämä hyväntuulinen kipale The Libertininesilta: Lisää tekemisiäni löytynee blogistani Bite my Peach -Nea

KUNTOUTTAVAN PSYKOTERAPIAN ÄLYTTÖMYYKSISTÄ

Tämä eihepiiri ei nyt varsinaisest liityy eko-ompelimon toimintaan mitenkään - ainakaan noin markkinoinnillisesta näkökulmasta. Täten saanen hieman avata syitä miksi tästä haluan kirjoittaa. Tästä kirjoituksesta tulee melkoisen pitkä - pahoittelut siitä. TERAPIAN TARVE NÄKYY YRITYKSISSÄ JA YRITTÄJISSÄ Kaikkien näiden vuosien aikana kun meillä Remakella on ollut harjoittelijoita, olemme toistuvasti olleet tilanteessa, jossa harjoittelija on ollut terapian tarpeessa tai terapiassa erinäisten mielenterveyteen liittyvien aiheiden piirissä. Vielä lähemmin aihe koskee minua yrittäjänä itsenäni. Kyllä - meitä terapian tarpeessa olevia olentoja on ihan joka puolella - myös niissä, jotka päällisin puolin näyttävät pärjäävän elämässä ihan kivasti. Kaippa se on myös niin, että kaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Itselläni on historiassa paljonkin asioita, joita olen terapiassa vuosien varrella työstänyt kelan tukemassa kuntouttavassa psykoterapiassa -  ja tule

REMAKE PODCAST - Mikä on REMAKE EKODESIGN AKATEMIA

REMAKE PODCAST - Tässä tokassa jaksossa Remaken perustaja Paula kertoo mikä on Remaken uusi aluevaltaus ja mikä on Ekodesign Akatemia... Jaksossa käydään läpi kenelle koulutukset on suunnattu, minkälaista koulutusta on tarjolla ja mitä suunnitelmia koulutuksen kanssa jatkossa on. Uutena osiona Paula kertoo myös uuden Superlect palvelun käyttöön otosta.