7.12.2013

KOHTA VAIHTUU VUOSI!!

Hello, Kaikki Remaken blogia vilkuavat! 

Johan on taas kulahtanut aikaa ja talven lumeton pimeys on kaapannut meidät pauloihinsa..
Remaken kellarissa tuhistaan mukavavasti kohden vuoden vaihdetta ja kuudennen tilikauden päätöstä hurjaa vauhtia.

Tohinaa tosiaan on riittänyt! 
Remake tuuppasi tuotantonsa läpi Touchpointin välittämänä SPONDAlle heidän vanhasta banderollista 500 kappaletta rantakassia ja ompelimon asikastöitä on hoideltu siinä sivussa. Harjoittelijoita on elokuun alun jälkeen keritty pyöräyttää harkkajakson läpi pian neljä ja viides harjoittelija Alma jatkaakin meidän kanssa helmikuulle.
Kuudeskin harjoittelija aloitti juuri pari viikkoa sitten ja tämä mallimestarin alku jatkaakin tiimissä vuoden eteenpäin harkaten neljä päivää viikossa.

Thirft Second hand on ollut esillä kaksi kertaa Kallio-liikkeen ja Kierrätystehtaan yteisesti järjestämässä Kallion puistokirppis goes Suvilahti tapahtumassa ja se on varmasti ollut koko tiimille kummallakin kerralla hieno kokemus! Paljon vaatetta ollaan saatu kierrätettyä ja siltä osin myös pieni kolehti kerättyä Pelastakaa Lapset ry:lle!

Remaken Mirjami rakentaa ekaa täyttä omaa mallistoaan asiakastöiden osittaisen hoitamisen lomassa vuosi sitten aloittamansa MEMin tuotemerkin nimissä. Mikäli Mirjami onnistuu tässä on mallisto ensimmäisiä laatuaan, sillä mallisto tullaan tuottamaan puhtaasti kierrätysmateriaaleista! Jo nyt alustus vaiheessa siihen on saatu upotettua paljon TRHIRFTin myytäväksi kelpaamatonta farkkua ja pian lähtee työstään myös collegea ja T-paita trikoota.


Joululomalla pyrimme pysyttelemään kokonaan välillä: 20.12-29.12.2012 sekä olemme suljettuna ti 31.12.2013 ja  ke1.1.2014 sekä loppiaisen ma 6.1.2014 
Olemme normaalisti auki jälleen 7.1.2014 lähtien!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti