Siirry pääsisältöön

IndianDenim by Pauli Siuruainen








Vähälumisen talven ytimessä järjestetiin kuvaukset nimeltä IndianDemin. Minulle allekirjoittaneelle tämä oli ensimmäinen kerta tulla seuraamaan ja auttamaan kuvauksia, jotka olivat toisten järjestämät. Toki olimme remaken kanssa parit kuvaussessiot ulkopuolisen kuvaajan kanssa järkkäilleet, mutta ovatpahan nämä kokemukset olleet harvassa Remaken seitsen-vuotisella polulla.. Mutta nyt siis pääsin osalliseksi Paulin ja Outin yhdessä luomiin kuvauksiin.
Tammikuussa Outi Pyy ilmoitti, että tarvitsee vaatteita kuvauksiin lainaan ja sillä sipuli. 
Saavuin kuvauksiin kieli vyön alla ylioppilasteatterin kirppiksen pystytyksestä, juuri kun yllä olevan kuvan "Farkkis" oli puettu Emilian päälle. Koko porukka parveili Emilian ympärillä ja kun saavuin sisään Outi juhlallisesti esitteli minut ja ilmoitti, että olen kyseisen vaatteen luoja. Olipa kyllä hieno hetki.. En ollut salamyhkäisen Outsan selvityksistä huolimatta kärryillä minkä tyyppistä kuvaa oli tulossa... mutta tässähän nyt lopputulos on esillä...

Juttelimme näistä kuvista juuri parisen päivää sitten myöhäisellä lounaalla Outin kanssa ja tuumimme missähän
välissä kuvat menossa Paulin käsissä.. no jo eilen pätkähti Outi Les Pyy blogiin sitten poustia!
    Illalla sain Outilta seuraavanlaisen kommentin saatteeksi poustilleni:
"Intialla on rikas pukeutumiskulttuuri, johon denim ei perinteisesti kuulu. Ajattelin lookit mm. rap artisti M.I.A.n tyylin kautta, koska hän yhdistelee sujuvasti nykypäivän katumuotia itämaiseen perinnepukeutumiseen."

Eilen illalla kuvien alkaessa levitä Facebookkiin Outin poustauksen saattelemana, virisi tiimin ja joidenkin ulkopuolisten immeisten kesken oikein peri Remakeettinen idea... -nimittäin, olisipa hauskaa testata konseptia, jossa hankitaan kampanjalle mainostoimistosponssi... ja teetetään näistä kuvista suurehkoja julisteita mukavilla iskulauseilla kuten: "FashionREVOLUTIONnow- Remake.fi tai esim. EcoFashion - better choice! - Xwaiste....yms. JNE.. sitten läiskittäisiin näitä "julkkia" ympäri ämpäri keskustaa - erityisesti eräidenkin hooämmien "piparimainosten" rinnalle.. ja viestinään tietysti se, että upcycle fashion tulee!!
Että jos tämän luettuasi nyt koet kuummottavaa tarvetta ryhtyä tämän yhteiskuntavaikutteisen porjektimme sponssiksi voi ilmoittautua ihan allekirjoittaneelle!

YST. terv. PaulaVasara (Mirjami Malleus-Lemettinen)
NAUTTIKKAAHAN KUVISTA... JA SAA ANTAA KOMMENTTIA!

SPLASHjacket PaulaVasara 
Hame: Outi Pyy, BoleroHaaremi: Anna Laitlila
Hame: Outi Pyy, BoleroHaaremi: Anna Laitlila




"1st FARKKIS PaulaVasara


Tuplafaket: Anna Laitila

RuutuFaket: PaulaVasara

Haaremi Pants: Anna Laitila ja roiske paita Outi Pyy


"2cndFARKKIS": PaulaVasara





Kommentit

  1. Suosikkini kuvista ovat Hame + BoleroHaaremi ja tuplafaket. Ovat aivan täydellisiä! Huipputyötä ^_^

    VastaaPoista
  2. Moi. Mistä noita ruutufake haaremihousuja saa? Haluaisin ehdottomasti ostaa itselleni.
    / Jari T.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rose of the Garden alias Einarin kirkko

Palaan vielä hetkeksi jo niin kovin kaukana tuntuvaan kesään. Viime toukokuussa aloitin tekemään itselleni juhlamekkoa rakkaan ystäväni syntymäpäiville mutta päädyinkin tekemään näytösvaatteen joka sai ihastuttavan lempinimen -Einarin kirkko - Remade tiimiltä. Tavoitteenani oli tehdä jättiläismäinen kukka kaapin pohjalle kertyneistä silkki, satiini ja organza paloista. Mallina ihana Suvimarja Hoikkala. Päädyin ilokseni kokeilemaan monenlaisia eri tekniikoita rakkaaseen Einarin kirkkoseeni. Kuten satiinin virkkausta, paljettien kirjontaa, silkin työstäminen koristenauhaksi, organzan polttoa sekä dior-ruusujen tekoa. Jos Rose of the Garden olisi laulu, se ehdottomasti olisi tämä hyväntuulinen kipale The Libertininesilta: Lisää tekemisiäni löytynee blogistani Bite my Peach -Nea

REMAKE PODCAST - Mikä on REMAKE EKODESIGN AKATEMIA

REMAKE PODCAST - Tässä tokassa jaksossa Remaken perustaja Paula kertoo mikä on Remaken uusi aluevaltaus ja mikä on Ekodesign Akatemia... Jaksossa käydään läpi kenelle koulutukset on suunnattu, minkälaista koulutusta on tarjolla ja mitä suunnitelmia koulutuksen kanssa jatkossa on. Uutena osiona Paula kertoo myös uuden Superlect palvelun käyttöön otosta.

KUNTOUTTAVAN PSYKOTERAPIAN ÄLYTTÖMYYKSISTÄ

Tämä eihepiiri ei nyt varsinaisest liityy eko-ompelimon toimintaan mitenkään - ainakaan noin markkinoinnillisesta näkökulmasta. Täten saanen hieman avata syitä miksi tästä haluan kirjoittaa. Tästä kirjoituksesta tulee melkoisen pitkä - pahoittelut siitä. TERAPIAN TARVE NÄKYY YRITYKSISSÄ JA YRITTÄJISSÄ Kaikkien näiden vuosien aikana kun meillä Remakella on ollut harjoittelijoita, olemme toistuvasti olleet tilanteessa, jossa harjoittelija on ollut terapian tarpeessa tai terapiassa erinäisten mielenterveyteen liittyvien aiheiden piirissä. Vielä lähemmin aihe koskee minua yrittäjänä itsenäni. Kyllä - meitä terapian tarpeessa olevia olentoja on ihan joka puolella - myös niissä, jotka päällisin puolin näyttävät pärjäävän elämässä ihan kivasti. Kaippa se on myös niin, että kaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Itselläni on historiassa paljonkin asioita, joita olen terapiassa vuosien varrella työstänyt kelan tukemassa kuntouttavassa psykoterapiassa -  ja tule