4.4.2014

Remaken takaa ilmestyy MEM

Terve,
Remakelle kuuluu kivaa! Nea ohjaa ihanin ottein ompelimoa ja oppilaamme Mervi ja Virve saivat kunniakkaasti ensimmäiset ammattitutkinnon osat suoritettua ja kiitettävästi kummatkin! ONNEA!
Työharjoittelijat vuoden ensimmäisestä ryhmästä päättivät juuri harjoittelun kiitokset vielä Christalle ja Minnille! Tervetuloa Teolle ja Kaisalle!
Pöhinäää siis riittää.. Thriftin puolella ollaan nostettu pikku hiljaa kevättä ja kesää rekkiin ja tätä jatketaan tässä koko ajan...
Itse allekirjoittanut on tohissut erään Neiti Pyyn kanssa yhteisen TRASHION/REMADE malliston parissa ja siitä mallit alkavat olla kunnossa tulevaa pajaa varten, joka muuten järjestetään tänä vuonna Kierrätystehtaan ennakkotapahtumana ja osana Vaatevallankumousta!

on yli vuosi tupsahtanut siitä kun aloitin MEMin.. oman vaatemallisto kehitelmäni. Viime vuonna ompelimon johto kiireet jättivät malliston työstön tuonnemmas, sillä sain lähinnä aikaan monexeja, joita muuten nähdään myös TrashionRemade-mallitossa muunneltuna.
Pian kuitenkin marssitaan esiin ekaa kertaa julkisesti ensimmäisen Done4Reality nimisen kokonaisen malliston kanssa Kierrätystehtaalla.. Tarkoitus on saada esille ja myyntiin sekä yhteismalliston tuotoksia (joita saa myös tehdä itse jos haluaa kaavat ja ohjeet tulee julkiseen jakoon) että MEMin luomuksia.

Laitetaanpa tänne ihasteltavaksi juuri tänään kuvaamiani tuotoksiani..
Lavalla tullaan näkemään otantaa näistä sekä pidemmälle vietyjä mielikuvituksillisempa pukuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti