Siirry pääsisältöön

REMAKEN UUTISIA

1. Remake on yhdistänyt voimansa Ekotavaratalo Ekottimen kanssa. Yläkerran myymälää hallinoi siis Ekotin taka-alakerrassa toimii Remake ja Thrift second hand sekä lisäksi tiloissa toimii myös ekokampaamo Fa´Milja.

2. Henkilökuntaahan meillä on tällä hetkellä seuraavasti:
Remake/ THRIFT: Mirjami Malleus-Lemettinen, Marianne Poola, Eve Ruottinen
Työhuonelaiset: Orvokki Hyytinen ja Vilma Wallinmaa
Arvoisat harjoittelijat: juuri tällä hetkellä ei ole ketään.
Työkokeilussa: Katri 
ja koulutuksessa: Miia jaVirve 
Ekokampaamo Fa´Milja: Milja Irmeli ja Tea Turunen
Ekotin: Virpi Kantoluoto

3. Remakelle saa lahjoittaa vaatteita, kenkiä ja asusteita, joista vastineeksi saa kanta-asiakaspisteitä joita voi käyttää Thriftin second hand aarteisiin tai ompelimon palveluihin.

4. AUKIOLOAJAT 
Ma-To 10.00-18.00 
pe 10.00-16.00
Marraskuun alun jälkeen olemme avoinna myös lauantaisin.





Kommentit

  1. mitä tahansa päätätkään olet tehnyt sen minkä voit ja hyvin. omasta terveydestä on syytä pitä huoli, maailman ja ympärillä olevien kannalta nimenomaan. Voimia matkaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rose of the Garden alias Einarin kirkko

Palaan vielä hetkeksi jo niin kovin kaukana tuntuvaan kesään. Viime toukokuussa aloitin tekemään itselleni juhlamekkoa rakkaan ystäväni syntymäpäiville mutta päädyinkin tekemään näytösvaatteen joka sai ihastuttavan lempinimen -Einarin kirkko - Remade tiimiltä. Tavoitteenani oli tehdä jättiläismäinen kukka kaapin pohjalle kertyneistä silkki, satiini ja organza paloista. Mallina ihana Suvimarja Hoikkala. Päädyin ilokseni kokeilemaan monenlaisia eri tekniikoita rakkaaseen Einarin kirkkoseeni. Kuten satiinin virkkausta, paljettien kirjontaa, silkin työstäminen koristenauhaksi, organzan polttoa sekä dior-ruusujen tekoa. Jos Rose of the Garden olisi laulu, se ehdottomasti olisi tämä hyväntuulinen kipale The Libertininesilta: Lisää tekemisiäni löytynee blogistani Bite my Peach -Nea

KUNTOUTTAVAN PSYKOTERAPIAN ÄLYTTÖMYYKSISTÄ

Tämä eihepiiri ei nyt varsinaisest liityy eko-ompelimon toimintaan mitenkään - ainakaan noin markkinoinnillisesta näkökulmasta. Täten saanen hieman avata syitä miksi tästä haluan kirjoittaa. Tästä kirjoituksesta tulee melkoisen pitkä - pahoittelut siitä. TERAPIAN TARVE NÄKYY YRITYKSISSÄ JA YRITTÄJISSÄ Kaikkien näiden vuosien aikana kun meillä Remakella on ollut harjoittelijoita, olemme toistuvasti olleet tilanteessa, jossa harjoittelija on ollut terapian tarpeessa tai terapiassa erinäisten mielenterveyteen liittyvien aiheiden piirissä. Vielä lähemmin aihe koskee minua yrittäjänä itsenäni. Kyllä - meitä terapian tarpeessa olevia olentoja on ihan joka puolella - myös niissä, jotka päällisin puolin näyttävät pärjäävän elämässä ihan kivasti. Kaippa se on myös niin, että kaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Itselläni on historiassa paljonkin asioita, joita olen terapiassa vuosien varrella työstänyt kelan tukemassa kuntouttavassa psykoterapiassa -  ja tule

REMAKE PODCAST - Mikä on REMAKE EKODESIGN AKATEMIA

REMAKE PODCAST - Tässä tokassa jaksossa Remaken perustaja Paula kertoo mikä on Remaken uusi aluevaltaus ja mikä on Ekodesign Akatemia... Jaksossa käydään läpi kenelle koulutukset on suunnattu, minkälaista koulutusta on tarjolla ja mitä suunnitelmia koulutuksen kanssa jatkossa on. Uutena osiona Paula kertoo myös uuden Superlect palvelun käyttöön otosta.