5.9.2012

Re-Jeans näyttely!

 

Tervetuloa Remakelle ReJeans näyttelyn avajaisiin! Näytillä unkarilaisen Réthy Fashion merkin vaatteita ja sisustus tuotteita, CirrHopprecycle ja brigZONE kierrätysvaatekoruja sekä Remade Ekodesignin Remade tiimin vaatteita. Kaikki näyttelyssä esillä olevat tuotteet ovat myynnissä.


Éva Réti perusti Réthy Fashion tuotemerkin helmikuussa 2012. Hän valmistui vaatetussuunnittelijaksi Budapestissä vuonna 2007. Hän toimii arkkitehtinä vaatteiden suunnittelun lomassa. 


Éva hankkii materiaalinsa paikallisilta unkarilaisilta jätteenpoltto laitoksilta. Hän suunnitelee ja leikkaa vaattet itse ja ompelu tapahtuu Unkarissa yksityisillä tekijöillä.


Hän haluaa tehdä uusiovaatteita kierrätetyistä materiaaleista, vaatteita jotka näyttävät uusilta. Éva valitsi farkun materiaalikseen sen kestävyyden, hyvän saatavuuden ja monipuolisuutensa vuoksi. Farkkuun pukeutuvat monen ikäiset - kaikki nuorista varttuneempaankin. Farkku muuntautuu arjesta juhlaan. Inspiraatiota Éva saa arkkitehtuurista ja perinteisistä unkarilaisista kansanpuvuista mikä ilmenee vaatteiden veistoksellisuutena ja kirjailtuina tulppaani kuvioina.


CirrHopprecycle valmistaa korunsa kierrätetystä trikoosta kun taas brigZONE käyttää materiaaleinaan kierrätettyjä vetoketjuja.Näyttely on avoinna 30.8.2012 - 31.10.2012 EkoPuodin etu-alakerrassa. Aukioloajat: ma 10-17, ti-to 11-18 pe 10-16.

 

1 kommentti:

  1. I'm From germany !
    Thank you for the compliment!
    I love your blog!

    VastaaPoista