26.4.2012

Kierrätystehdas tupruttaa taas kohta

Ensi viikon viikonloppuna, 5.-6.5., Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, Helsingissä, starttaavat jälleen kerran käyntiin Suomen suurimmat kierrätys- ja ekoalan messut eli Kierrätystehdas 2012. Ei epäilystäkään, etteivätkö Remade ja Remake olisi myös tapahtumassa näyttävästi mukana!

Viime vuonna osallistuimme Kierrätystehtaaseen omalla näytöksellämme ja tavallisella näytteilleasettajapaikalla. Tänä vuonna teemme kaiken hieman isommin. Remadella on molempina messupäivinä klo 12.30 oma täyspitkä näytöksensä! Lisäksi Remaken ja Remaden kanssa jaemme messujen suurimman näytteilleasettajapaikan yhdessä muun Ekopuodin poppoon kanssa!

Näytteilleasettajapisteessämme on perinteiseen tapaan myynnissä tekemiämme tuotteita, vaatteita, laukkuja, asusteita - mitä kaikkea nyt olemmekaan inspiroituneet tekemään. Lisäksi tuomme paikan päälle työhuoneemme, eli tuunaamme asiakkaiden vaatteita, lyhennämme farkkuja, teemme uusia tuotteita tapahtumassa olevan Ilmaistorin tuotteista. Jos taasen löydät rekistämme tulevan kesän lempparivaatteesi, mutta vähän väärän kokoisena, niin pistämme sen sopimaan saman tien, kaupanpäällisiksi.

Näytteilleasettajapisteemme Ekopuodin puolelta puolestaan löytyy mm. monia Remaken yhteistyökumppaneita, kuten Suomen Yhteiskunnallisten Yrittäjien yhdistys eli SYY ry, yhteisöjen tavaroiden, palveluiden ja kyytien jakamiseen tarkoitettu verkkotori Kassi.eu, kalusteita kierrätysmateriaaleista valmistava Outokone Design sekä Poistomateriaalit ry. Nämä tahot myös järjestävät  informatiivista toimintaa pisteellään.

Nyt siis se kalenteri auki ja ensi viikonlopulle, lauantaille tai sunnuntaille merkintä: Kierrätystehdas, paikalle ennen klo 12.30, mukaan ne kaapin perällä lyhennystä puoli vuotta odottaneet farkut ja se yksi paita, joka kaipaisin hieman ilmeen uusimista.

Kierrätystehdas 2012
la-su 5.-6.2012, klo 10-17
Kaapelitehdas - Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1, Helsinki
Ovet M1-M4
VAPAA PÄÄSY!

Remaden näytökset siis molempina päivinä klo 12.30!

Lisäinfoa löydät täältä: http://www.kierratystehdas.fi/

Kuvia Remaden viime vuoden näytöksestä:

Remade by Anna


Remade by Päivi


Remade by Smirre

Tämä teksti jää nyt viimeisekseni tässä blogissa. Päätin nimittäin jättäytyä pois Remadesta. En siis ole itse mukana Kierrätystehtaalla. Pääsyynä poisjäämiseeni on fyysinen etäisyys muuhun tiimiin. 269 km saman tiimin työhuoneitten välillä on vain yksinkertaisesti turhan paljon. Se on nyt tullut todettua. En kuitenkaan ole hylkäämässä vaatetusalaa tai kierrätysmateriaaleja ja edesottamuksiani voi edelleen seurata oman Hippiprinsessan hovissa -blogini puolelta. :)

Se on siis omalta osaltani: au revoir!
Liisi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti