Siirry pääsisältöön

Kierrätystehdas tupruttaa taas kohta

Ensi viikon viikonloppuna, 5.-6.5., Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, Helsingissä, starttaavat jälleen kerran käyntiin Suomen suurimmat kierrätys- ja ekoalan messut eli Kierrätystehdas 2012. Ei epäilystäkään, etteivätkö Remade ja Remake olisi myös tapahtumassa näyttävästi mukana!

Viime vuonna osallistuimme Kierrätystehtaaseen omalla näytöksellämme ja tavallisella näytteilleasettajapaikalla. Tänä vuonna teemme kaiken hieman isommin. Remadella on molempina messupäivinä klo 12.30 oma täyspitkä näytöksensä! Lisäksi Remaken ja Remaden kanssa jaemme messujen suurimman näytteilleasettajapaikan yhdessä muun Ekopuodin poppoon kanssa!

Näytteilleasettajapisteessämme on perinteiseen tapaan myynnissä tekemiämme tuotteita, vaatteita, laukkuja, asusteita - mitä kaikkea nyt olemmekaan inspiroituneet tekemään. Lisäksi tuomme paikan päälle työhuoneemme, eli tuunaamme asiakkaiden vaatteita, lyhennämme farkkuja, teemme uusia tuotteita tapahtumassa olevan Ilmaistorin tuotteista. Jos taasen löydät rekistämme tulevan kesän lempparivaatteesi, mutta vähän väärän kokoisena, niin pistämme sen sopimaan saman tien, kaupanpäällisiksi.

Näytteilleasettajapisteemme Ekopuodin puolelta puolestaan löytyy mm. monia Remaken yhteistyökumppaneita, kuten Suomen Yhteiskunnallisten Yrittäjien yhdistys eli SYY ry, yhteisöjen tavaroiden, palveluiden ja kyytien jakamiseen tarkoitettu verkkotori Kassi.eu, kalusteita kierrätysmateriaaleista valmistava Outokone Design sekä Poistomateriaalit ry. Nämä tahot myös järjestävät  informatiivista toimintaa pisteellään.

Nyt siis se kalenteri auki ja ensi viikonlopulle, lauantaille tai sunnuntaille merkintä: Kierrätystehdas, paikalle ennen klo 12.30, mukaan ne kaapin perällä lyhennystä puoli vuotta odottaneet farkut ja se yksi paita, joka kaipaisin hieman ilmeen uusimista.

Kierrätystehdas 2012
la-su 5.-6.2012, klo 10-17
Kaapelitehdas - Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1, Helsinki
Ovet M1-M4
VAPAA PÄÄSY!

Remaden näytökset siis molempina päivinä klo 12.30!

Lisäinfoa löydät täältä: http://www.kierratystehdas.fi/

Kuvia Remaden viime vuoden näytöksestä:

Remade by Anna


Remade by Päivi


Remade by Smirre

Tämä teksti jää nyt viimeisekseni tässä blogissa. Päätin nimittäin jättäytyä pois Remadesta. En siis ole itse mukana Kierrätystehtaalla. Pääsyynä poisjäämiseeni on fyysinen etäisyys muuhun tiimiin. 269 km saman tiimin työhuoneitten välillä on vain yksinkertaisesti turhan paljon. Se on nyt tullut todettua. En kuitenkaan ole hylkäämässä vaatetusalaa tai kierrätysmateriaaleja ja edesottamuksiani voi edelleen seurata oman Hippiprinsessan hovissa -blogini puolelta. :)

Se on siis omalta osaltani: au revoir!
Liisi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rose of the Garden alias Einarin kirkko

Palaan vielä hetkeksi jo niin kovin kaukana tuntuvaan kesään. Viime toukokuussa aloitin tekemään itselleni juhlamekkoa rakkaan ystäväni syntymäpäiville mutta päädyinkin tekemään näytösvaatteen joka sai ihastuttavan lempinimen -Einarin kirkko - Remade tiimiltä. Tavoitteenani oli tehdä jättiläismäinen kukka kaapin pohjalle kertyneistä silkki, satiini ja organza paloista. Mallina ihana Suvimarja Hoikkala. Päädyin ilokseni kokeilemaan monenlaisia eri tekniikoita rakkaaseen Einarin kirkkoseeni. Kuten satiinin virkkausta, paljettien kirjontaa, silkin työstäminen koristenauhaksi, organzan polttoa sekä dior-ruusujen tekoa. Jos Rose of the Garden olisi laulu, se ehdottomasti olisi tämä hyväntuulinen kipale The Libertininesilta: Lisää tekemisiäni löytynee blogistani Bite my Peach -Nea

REMAKE PODCAST - Mikä on REMAKE EKODESIGN AKATEMIA

REMAKE PODCAST - Tässä tokassa jaksossa Remaken perustaja Paula kertoo mikä on Remaken uusi aluevaltaus ja mikä on Ekodesign Akatemia... Jaksossa käydään läpi kenelle koulutukset on suunnattu, minkälaista koulutusta on tarjolla ja mitä suunnitelmia koulutuksen kanssa jatkossa on. Uutena osiona Paula kertoo myös uuden Superlect palvelun käyttöön otosta.

KUNTOUTTAVAN PSYKOTERAPIAN ÄLYTTÖMYYKSISTÄ

Tämä eihepiiri ei nyt varsinaisest liityy eko-ompelimon toimintaan mitenkään - ainakaan noin markkinoinnillisesta näkökulmasta. Täten saanen hieman avata syitä miksi tästä haluan kirjoittaa. Tästä kirjoituksesta tulee melkoisen pitkä - pahoittelut siitä. TERAPIAN TARVE NÄKYY YRITYKSISSÄ JA YRITTÄJISSÄ Kaikkien näiden vuosien aikana kun meillä Remakella on ollut harjoittelijoita, olemme toistuvasti olleet tilanteessa, jossa harjoittelija on ollut terapian tarpeessa tai terapiassa erinäisten mielenterveyteen liittyvien aiheiden piirissä. Vielä lähemmin aihe koskee minua yrittäjänä itsenäni. Kyllä - meitä terapian tarpeessa olevia olentoja on ihan joka puolella - myös niissä, jotka päällisin puolin näyttävät pärjäävän elämässä ihan kivasti. Kaippa se on myös niin, että kaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Itselläni on historiassa paljonkin asioita, joita olen terapiassa vuosien varrella työstänyt kelan tukemassa kuntouttavassa psykoterapiassa -  ja tule